Mature woman

Sexx kajaani..

Orgasmi ilman siemensyöksyä eroottisettarinat

orgasmi ilman siemensyöksyä eroottisettarinat

Rakastelussa keräntyy tämä elämän energia kertyy sinuun. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Tiedosta ne lihakset, joilla voit vaikuttaa virtsan tulemiseen. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Tuo energian laukeaminen on orgasmi, ja se tuottaa sinulle hetkellisen mielihyvän tunteen. Ottakaa myös toisen sydän vastaan. Siirry sukupuolielimiin, ja kosketa niitä hellästi ja kevyesti. Huoneen voi koristaa kynttilöin, kukin ja tuoksuin. Elämän energian virtaus kasvaa ja voimistuu. Hengitysten yhteys: Hengittäkä samaan tahtiin. Yhdessä te nousette hurmion huipulle asti, ja voitte pysyä siellä tuntikausia. Seksuaalienergia alkaa virrata kehossasi. Pysähdy välillä hetkeksi, ja anna jännityksen laantua. Tantrassa rakastelun on tarkoitus kestä pitkän, sillä syvemmän yhteyden löytäminen vie aikaa. Peniksen lihasten harjoittaminen vahvistaa niitä ja auttaa hallitsemaan orgasmia. . Mies voi kokea orgasmin myös ilman siemensyöksyä. Katsomalla toista syvälle silmiin katsomme suoraan häntä itseän.

Keskustelu: Orgasmi ilman siemensyöksyä eroottisettarinat

Tantran harrastamisessa eivät mitkän rituaalit tai uskomukset ole tarpeen. Energia virtaa kumppanista toiseen, ja voimistuu siitä vain entisestän. Hieroja hieroo rauhallisesti ja rakastaen. Hieronnan tarkoitus ei ole orgasmi, vaan parantaminen ja eheytys.

Videos

Handsfree Orgasms #2. orgasmi ilman siemensyöksyä eroottisettarinat

Keskustelu - Laukeaako: Orgasmi ilman siemensyöksyä eroottisettarinat

Joskus se on lähinnä laukeaminen, eli siemensyöksy ilman suurempaa orgasmia (tämä esim. Jos on ollut pidempi tauko ja yrittä pidätellä, mutta ei vaan onnistu.). Joskus taas tuntuu, että nousu kohti orgasmia vaan jatkuu ja jatkuu, ja sitten henki salpautuu, pässä räjähtä, silmissä mustuu ja melkein kynnet lähtee. Masturboidessa, kun kuumaa seuraa pettämissivusto victoria milan tunnet olevasi lähellä orgasmia, lopeta ja PC-lihaksia voimakkaasti noin 10 sekunnin ajan. Kadotat silloin yhteyden omaan kehoosi ja tunteisiisi.

0 Svar till “Orgasmi ilman siemensyöksyä eroottisettarinat”

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *